Friday, October 29, 2010

Was ?







tzaokiiisod , amul igav , & sllepärast kirjutan , umm .. eile päeval võinii käisime jänesega linna peal ja värki ja siis oli igast naljakat , ma kuulsin mingi äkki neli korda järjest ; tra , kui külm on . Tegelt oli hoopis üks teine asi ja ma koguaeg : sul külm vä ?:D:D
ja siis rimis oli ka veits naljakas , ma tahatsin täiega süüa ja mul oli üheksa eeku aint järel ja siis ostsime seal igast ja siis ma ütlesin ,et lähme kohukeste juurde korra , olime seal ja
Jaanika paneb : vaata seda kohuksest ( ma kuulsin võta see kohuke ) ja siis ma hakkasin : mis asja , mul aint üheksa krooni , kuidas ma võtan sul selle ? J ; noh , p ; MIDA ? MIS NOH ? panen tasku sul selle vä ? :@
tglt ta mõtles ,et ma võtan siis aint kohukesi vms , aga igastahes oli meil naljakas . :)
siis oli mingi enne seda raha jama ka , ma arvutasin raha ja siis panin ; mm , kümme pluss seitse on kaheksa . Jaanika : seitseteist ei ole vä ? Ma : mkm , pean bussipileti ka veel ostama ju . J ; ma mõtlesin juba ,et sul matemaatikaga vigastusi :D
haha , ei me ei naernud üldse ja veel oli midagi naljakat , kahjuks ei tule meelde .
Üleval pool siis kolm pilti , mis on tehtud , kui Cicu sindis käis , jah (;
pssh , täna võiks küll midagi ägedat teha ja värki , amuide täna on Mirage , aga mina sinna ei liigu , kuna ple üldse viitsimist ja igast . akell on nii palju , ma ikka veel hull unekas , ja mdea mis sada probleemi veel .
ama hakkan ennast korda sättima siis ja siis vaatab , varsti kirjutan millalgi jälle , paka .

Wednesday, October 27, 2010

Seisan kiirtee ääres ... (8) .


phhh , ilgelt pahatuju , kuid liiga igav , sellepärast on aega kirjutada .
Muidu kõik nii masendavalt läinud ja üleüldse , vahel tahaks eluga lõpetada , kuid üritan püsida . Vot , ja veel sada mõtet peas ja ma olen täiega tüdinenud kõigest .
Tänasest mõtlesin , sellest ka veel ,et lõpetan tiheda ( d ) ' mise ja (ci) ' st ei taha kuuldagi .
ja mul on selle aja jooksul ainult neli normaalset pilti õnnestunud . Juhtub , lisan need siis ka :

- (;

hihi :D.

- (L) !

- ( jubepilttegelt ) :)




ja taas ma ei tea , millal kirjutan , võibolla millalgi nädalavahetusel , vaatab .
Ja homseks mul ka plaane pole , võinoh juba tänaseks ( 01:20 ) mõtetu .

: s ,

tsauu .

Sunday, October 24, 2010

why ?

tsautsautsau , see kord tuleb palju pilte , ja ma lisan siin pildid ennem , ja pärast siis juttu nädalavahetusest ja üldse kõigest (; .



- ananasss :D















llõpuks siis kauaoodatud vaheaeg , reedel koolis oli suuht mõtetu , ja ma ei ole üldse oma tunnistusega rahul , ja nagu miks mul käitumine ja hoolsus rahuldavad on -.- . Mida ma jölle teinud olen , krdi **** ummar , : @ ( vabandust ) .
Nii , eile ka siis nädalavahetus , nagu nädalavahetus peaks olema .
ja veel , mul on üli külm hetkel , ja üleüldse ma koguaeg külmun .
Õhtuks mul plaane pole , aga ma arvan , et istun täna kodus , pole jõudu ennast korda teha janii . muidu kõik läheb üpris hästi janii ,
amul pole enam midagi lisada , äkki siis paari päeva pärast kirjab jälle .

asedakaveel ,et veel kord palju õnne , Elis ! ; *

tsauksjah :)

Thursday, October 21, 2010

Minge te ka kõik p*tsi . !

tere , ateate , ma olen väga segi läinud , tegelt ka , ma ei suuda ise ka enam , mu mõtted on maailma kõige hullemad , ma ei viitsi enam mittemidagi , isegi elada , jah suht tahaks praegu olla paduka käes , kuskil kesklinnas pikal ja pimedal tänaval ja lihtsalt lõuata . Jah minu arust ka väga imelik soov .

Täna , siis vist koolis oli mõtetu , homme koolis ära käia ja siis nädal aega vabadust , seda olen ma juba pidevalt korranud , aga ikkagi .

& ma olen üliüliüli väsinud , ja siis homme veel vist niisama chillin kuskil ja siis tuleb NÄDALAVAHETUS , ma (L) nädalavahetusi , mul juba plaanid olemas , tavaliselt ma olen täiesti korralik tuttavate ees , aga ma tahan lihtsalt ennast ostses mõttes täis juua , ja olla täiesti vaba ja mdea igast hullusi teha , ee , aga ärge nüüd arvake ,et ma mingi pisike pätt tüdruk olen , seda juhtub harva , ausalt :) .

aaa , see ka , et täna oli koolis üks imearmas asi , nimelt üks poiss rääkis kooli raadios (tunniajal ) ,et armastab ühte tüdrukut niiväga ja pani ilusat teksti ja siis ütles ,et ootab tüdrukut suures saalis , et ta ppalub teda naiseks janii , et ootab vastust siis seal saalis , issand kui armas see oli , ma põhimõtteliselt olin nii õnnelik ,et sellised inimesed on olemas (:
Aga mata õps ei lubanud meil vaadata suurde saali , ütles ,et kui teilt palutakse kätt , siis ega te ei taha ,et terve kool vahiks ja siis lõpuks terve kool plakustas ja meil oli nii , : fain , meie ei võinud minna -.- :D tegelt ma poleks tahtnud segada ka neid armsaksi . aga jah , imearmas igaljuhul .



uhh , mul on nii külm , maisuuda ; s . a tänaseks siis lõpetan janii , kunagi kirjutab ja siis pilte tuleb ka järgmine kord . ma minemas . headaega tublid lapsed :)

Wednesday, October 20, 2010

fck me , I ' m FAMOUS . !

tsaukitsautsautsa , nii , tegelikult midagi tarka pole öelda , aint see ,et veel kaks päeva ja siis saab nädal aega puhata ja niisama chillida , ei pea seal hullumajas viibima .
Vahepeal on tegelt isegi naljakas , ja muidugI arenguvestlus mulle , mai oska ju käituda , mis ma teha saan kui mu ajaloo tv tahab backflippi teha , ega ma keelatu ju saa (:D:D) .
siis , nädalavahetust tahan ka ! TAHANTAHANTAHAN . siis saab party't . :)
Ja järgmine reede on mirage ja siis saab jälle pidu , plaanid on vaheajaks olemas ,
tuleb võtta see , mis võtta annab . koolist veel , mai viitsi homme üldse kooli ronida , aga kuna mates tk on , siis ma ikka lähen , aga võibolla peale seda koju . Urmas rääkis veel mingit värki ,et uus seadus ,et kui lapsel on üle kolme põhjuseta ( veerandis ) , siis peavad lapsevanemad trahvi maksma , ma arvan ,et see on pigem ähvardus , ei usu mina seda .
Aga mul on nagu 25 põhjuseta ( tegelt on mul enda põhjused olemas ) preagu ja siis tunnistusele tuli 0 , midaiganes . :D hinded on muidu enamvähem korras , next veerand üritan paremini , kuigi mul koolist juba kopp ees , nagu mingi ori -.- .

Pilte mul ka pole , sest ma pole jõudnud , neid arvutisse laadida ning ma arvan ,et äkki reedel teen pikema postituse piltidega .
Ja mu kallis kiku'ke ajas mul ühe lauluga kummitama , päevas mingi 20 korda tuleb ära . :D
votniiisiisjah .

- suht vanapilt , mingi suvel ja väga tore pilt jah , :D:D . üliseksikas123 xdxd .

Sunday, October 17, 2010

Sest sind armastan ma ...

Heyjälle , täna kirjutan veel kord , sest ma nagu mõtesin ,et istun kodus ja nii , aga
lõpuks sain kiku välja . justnimelt ma pidin siia kirjutama naljakaid asju . vot ma siis alustan ka
1 . kiku says : mul on karvad suus . ma : ahsoo . kiku : mittesellesmõttes . ma : ja jaa :D:D

2. kiku ; ära mõtle vasakule :@ ma ; ma ei mõelnudki ju . kiku ; ma küll mõtlesin :D:D:D:D:D .

3. kojuminnes rääksime pompsust , vabandust doktorist ( ainult vähesed taipavad )

4. tegin trenni , jooksin sindi gümnaasiumi staadioni ringi ära , kiku says : ma vahepeal ei näinud sind . p ; mismõttes nagu :D:D:D .

5. LAUL : KÄTTESAAMATU . me : paneme selle kättemaksu laulu - jah . natukese aja pärast , pane kättemaksu kontori laulu :D. .

vabandust , kes naljast aru ei saa, aga meil oli lõbus :D:D .

headaega mehed .

loootus on osa elust ! .

tsaukitsau , eelmine postitus jäi isegi minu jaoks segaseks jah , mul oli suht kiire ka .
Aga vot , mul praegu põhimõtteliselt juba kaks päeva kummitab peas ühe laulu üks pisike
lõik :

( kallis , sind armastan ma , vajan ainult sind ,tahan olla sinuga .
Sa oled see , kelle nimel ma elan , kkelle pärast ma ärkan ja
õhtul lähen magama . Ma pühendan end sulle , kuid sina ei vasta ,
anna lootust mulle , sest sind armastan ma .. sest sind armastan ma )

Pooled kindlasti tunnevad selle laulu ärajanii :) .

Eilsest : Käsime siis igalpool pärnu peal ringi ja suht nali oli , maximast leidsime kaks poissi , keda kutsusime välja ja siis Elismusikene ütles ,et nad on mingi rotinägudega ja siis läks meist eemale , me muudkui lehvitasime ja irnusime ,einoh jah . juhtub .
siis chillisime igalpool ja värki , kuna oli suht pime hiljem , siis igalpool kus olid kahtlased mehed vn midagisellist siis ma üritasin suht kõvahäälega rääkida : a jah mul nuga ka kaasas ja värki :D:D . matark , ma tean .
Lõpuks jõudsin sinti ja siis ma ei tahtnud üldse koju minna ja mõtlesin ,et käin üksi pimedas ringi , mõtlen & räägin telefoniga , nii ka tegin , mm .. käsin äkki terve sindi läbi & neli korda ühest samast kohast mööda ja istusin üksinda pargis ja rääksin telefoniga . ( ma loodan ,et keegi ei näinud , muidu võis päris imelik vaatepilt olla ) . Lõppudelõpuks olin oma tänavas , siis helistasin jälle ( miski segas vahepeal vahele , ei tule meelde ) ja siis tuli hull uudis , taas ma ei suutnud koju minna , keerasin ringi ja tegin veel kaks ringi peale ja kusjuures ma olin väga õhukeselt riides ja mul oli palav , whatever .
Kodus olin jälle kõht kõveras , sest maailmas on ikka naljakaid inimesi küll . arnoldarnoldarnold , keppiskeppiskeppis kahekahekahe mehega :D arnoldi remix . , jah pole üldse naljakas ,aga meil oli eile hull teema sellega , mida iganes veel .
muidu oli veel igast , aga ma ei jõua siia kõike kirja panna :) .



(L) , !

kunagi kirjab jälle , pakakiisud .

Saturday, October 16, 2010

Kui sa vaid teaksid , kuidas ma sind vajan : s ! .











tereteretereteremsikesed , nagu näha on , siis palju pilte on juustest , jah ma armastan oma juukseid , aint ,et nad võiksid pikemad olla :) .

muidu on suht naljakalt läind janii , votnii .
.










Tuesday, October 12, 2010

Tõelist valu , mis mul südames on , ei anna pisaratega välja nutta .

( meeldib )

(#) . päikeeest !!


Nii , mul pole eriti millestikist rääkida võinoh kirjutada , koolis läheb enamvähem lõbusalt janii , ma siin vahepeal mõtlesin ,et tegelikult , kui tunnid nii igavad poleksid , siis oleks kool ikka tore koht küll , aga jah . varsti lõppeb esimene veerand ka ära ja ma peaks ruttu on puudulikud ära parandama janii . Täna ma vist tulin koju ja siis tegin midagi , ja läksin esimest korda oma õele lasteaeda järgi ( wow ) , kutsusin kristi ka kaasa , ta õde käib ka seal lasteaias ja siis me koos läksime oma õeksete järel . Lõpuks me nats üritasime neid sõbrannadeks teha , nad kõndisid terve tee koju käest kinni , üü , nii armas :) , ja siis meil sai nalja ka , niiet peaks mõnikord kordama . pilt ka siis sellest :



ja teisi pilte ...







avotnii , reedel võimillalgi kirjutab jälle , tsauks (;

Sunday, October 10, 2010

10.10.10 .


heyheyhey . Seekord tuleb üpris palju pilte , reedest ja NV'st .
Reedel ja nv'l chillisime jaanikaga . Jepjep , eile oli suht naljakas olla , tegelt on nii palju asju ,
aga ma lihtsalt , ei jõua/eiviitsi sellest siin rääkida . põhiline , mis mul praegu kummitab on see , et kastsime sindigümnaasiumi mingi ukse juures olevaid lilli viskiga , mis oli üli iuu , või noh liiga kange , ja siis me chillisime mina , Jaanika ja üks tarkur laps K , kes tantsis meile bussas sületantsu ka , jei , saime igastahes eile meestesületantsu tunda . pwaha . Aga vot , ma siis lisan nagu alati pilte ...


hheh , korralikud :)

- ( L ) .

- kkoolis .

( i ) .





- Jaanika juures :)





votnii , aga ma nüüd õppima , homme kool -.- .

Thursday, October 7, 2010

Igatsen sind hoolimata sellest ,et murdsid mu südame igaveseks !

Elu on ilus eks , eitegelt nii , mul mäluauk : s , ma ei mäleta , mida ma eile tegin , järelikult midagi :) Täna ma siis tubli laps ja jäin magama , tormasin siis koolis mata klassi ja siis tere ja blablabla , jah .. vahetusõpilased tulid meie tundi , ma tubli laps jäin magama :):) , siis igastasju , lõpuks mingi aeg oli tuletõrje see nn. õppus vms , issand , ma mõtlesin ,et ma
külmun seal õues ära , jube ühesõnaga . Kekas oli ka suht tore jah , mängisime jalkat , ma ikka proo vend lõin ühe või kaks väravat (?):):) After school läksime poodidesse . jahjahjah .
ajaa , ma jõudsin isegi täna kodus trepis alla lennata , ja siis oma jalavälja väänata ja sabakondiga on ka midagi viga : s .
Aga ma lisan piltekaaah ( nagu alati on nad segamini siin ) .
- mjah .

- papuud @ Cropp .

- musii .:)

- niisama kell seitse hommikul reidikaid tegemas ?

- jah , :)

- minu ja jänese päevik :)

- oli vist iphone või oli midagi muud , avabandust , aga ma tõesti ei taju elektroonikas , aga igaljuhul see lahe värk , ( ma niisama mängimas ja Jänes pilti tegemas sellest )

heaedaega , noh seda ka ,et kuna ma olen nii tihti postitanud , siis ma arvan ,et kirjutan alles pühapäeval võinii . :):)

Tuesday, October 5, 2010

Erilisust on maailmas vähe , sellepärast on ka sind vaid üks ! Üks ainus ja eriline ! :)

nodsau , ma kunagi mainisin ,et ma peaks lisama pildi , kus mul on põhilised juuksevärvid , mis on mul kõige kauem olnud , neid mis on mingi nädal või kaks olnud , nendest mul pilti pole , aga põhilistest ikka :) Tegingi praegu sellepildi valmis . :



Milline juuksevärv siis :) mm ?
mulle endale meeldib mustapeaga ja nagu mul praegu on ja loomulik see on seal all paremas nurgas :) . vot , aga muidu on mul plaanis talveks again tumedamaks värvida ja siis suveks olla taas loomulik .

Asee ,täna oli õpetajate päev , ausalt öeldes aint kaks tundi meeldisid , see oli geo ja eestikeel .
Mingi bioloogias ma magasin , ja informaatikas pidi joonistama õpetajat ja muidugi istusin blogis ja otsisin endale sobivat pilti enda informaatikaklassi arvutile . :)

Nii , siis ühes tunnis üks tüdruk , kes meile tundi andis , rääkis meile ühte juttu , ühest inimesest ( ühest õpetajast ) , ma ei hakka rääkima kellest , kuna siis liiga avalik , siis tegelikult ma olen ka seda asja tähelepannud , selletõttu ma vist lõpetan ühe lemmiku kuid väga avara särgi kandmist :D:D .
muidu ma magasin täna nii palju , peaagu igalpool , jõudsin kooli sõites bussis magam jääda , siis koolis mingiks 15'mindiks ? , siis koju sõites bussis ja lõpuks tulin koju ja jäin magama , magasin välja ennast , ja nüüd suht tahan jälle magada , oh mind vaesekst . :)

Homme kooli jälle ja siis ma eitea mis edasi , võibolla ülehomme kirjutan , võibolla hiljem , oleneb kuidas aega on :) asedaka ,et ma ootan ülejärgmist nv'd täiega , jajaja :) (L)
Tsaautibukesed :)

Monday, October 4, 2010

Jaana :)


ttsauu :)

nii nagu lubasin , siis lisan endast fakte siia :)





1. Mul on rohelised silmad :)

2. Mu loomulik juuksevärv on keskmine blond .

3. Ma olen 167 cm pikk ( 10.2010 )

4. Ma olen elanud kuues kohas . Kõik neist Pärnumaal .

5. Mu lemmik värv on valge ja virsikuoraanž , muidu meeldivad suhteliselt kõik värvid :)

6. Ma olen käinud 3 aastat kergejõustikus , kaks aastat tantsimas , aasta korvpallis .

7. lemmik spordiala on jalgpall (:

8. Ma oskan keskmiselt inglisekeelt , veidikene saksakeelt ning väga hästi eesti ja vene keelt :)

9. Ma olen sündinud 07.07 , kell seitse läbi .

10. Mul on olnud suhteliselt palju koduloomi , kuid kasside ja koerte peale ( nendega kaua aega veetmisel ) on mul nende peale allergia .

11. Mu lemmik aastaaeag on suvi . (#)

12 . Keda huvitab , siis pead olen ma suhteliselt palju värinud , olen olnud : punase - , musta - , pruuni - , tumeblondi - , karamelli - , ja keskmiseblondi peaga :)

13. Ma olin neljanda klassini viieline , nüüdseks on õppimine natukene halvem :/

14. Välismaal olen ma käinud ainult : Slovakkias , Lätis , Soomes , Rootsis ja Venemaal :)

15. Mu lemmik päev on reede :)

16. Mu õnnenumber on 7 :)

17. Ma joon igahommik midagi kuuma : tee , kohvi , kakao't .

18. Mu tuleviku plaanid on mul enamasti olemas .

19. Ma söön ülipalju , kolm korda üpris korralikult ja vahepealset söön iga tunni tagant , kuigi mingi eritipaks ma ju ei ole
.
20. Ma olen suht laisk .

21. Mul on kaks lemmikut pleissi , kus ma olen täiega masetsenud / pidu pannud / niisama passind sial jne .



rohekm ei suuda väljamõelda , ja siia ei kirjuta ka endast enam , muidu teate liiga palju :D .




- mina :) , TALV 2009 .



Tsauka (L) .

Sunday, October 3, 2010

Please go away , I'm allergic to losers :)

tere , eö . Seda ,et seda faktide asja ma täna ei tee , äkki jääb siis ülehomseks , või siis juba homseks ? :) votnii .
Aga muidu lisan täna siia reedesed pildid ja veel nädalavahetusest :)
Eile siis oli väike drinkimine janii , aga õhtul oli ikka nii külm ,et me passisime maximas ja valisime enda lemmikuid asju xd , pärast jaanika võttis maximas selle reklaami ajakirja ja me panime selle põlema ja nii tore , jaanikal läks käsi põlema :D , ( lapsed mängivad tulega ) ja siis ta viskas sellemaha ja hakkas karjuma , ma algul ei tajunud piiti , pärast irnusin nagu hull , ja ei muidu oli täitsa (y) nv . Vot , nüüd siis lisan pilte ja siis ma puhkama :) .

- nats bussika chill , aje väike juss : jaana on pedekas !
ano normaalne , aitäh ,et seda skeidis väga tasakesi ütlesid , kallis pojake , xdxd . :D


phah :)

- :D

böäöäöä .

.

- (#)(L)

: o , iluuus .

- (::

- hommikust lapsed :)


kuskil vallikäärus , ( muide mu teine lemmik koht , peale lauluka't )

- käsitöös :)

- surramurra .:d