Monday, February 28, 2011

never say never ;)







On olemas keegi, kellest ma hoolin.On olemas keegi, keda ma ei nimeta.On olemas keegi, kellele ma mõtlen.On olemas keegi,kes teeb mu kurvaks.On olemas keegi, kes paneb mu naerma ja on olemas keegi, keda ma armastan . (L)

See kui sa kellegi kõrval magades tahad ta kaissu võtta nii kõvasti kui suudad, see kui sa võid suudelda kedagi ning siis selle hetkeliselt lõpetada teades, et te saate seda igahetk jätkata, see kui keegi hoiab su käest ning sul tekib tunne nagu tahaks laulda maailma kõige ilusamat laulu, see kui sa teda näed ja see teeb su südame soojaks, see kui sa hoolid temast niiväga et oled valmis teda kõiges toetama, see kui sa teda kallistades tahaksid et ta oleks sul nii lähedal kui võimalik, see kui sa käega läbi tema juuste silitades tunned midagi erilist, see kui sa süüa tehes mõtled vaid sellele kas talle see toit maitseb, see kui sa võid hommikul kodu uksest välja astuda teadmisega, et tema ootab sind, see kui sa võid terve päeva tuksi keerata, kui ikkagi jõudes temani on kõik hästi, see kui sa suudad rääkida talle kõigest ilma piinlikuseta, see kui sa võid lihtsalt näha halb välja, teades et teda ei huvita see, see kui sa võid kõike teha erilise südamerahuga, see ongi armastus. (L)

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------


uhh , need kaks teksti on tõesti head , meeldivad :)
& üleval on pildid ka , mis täna igavusest üles otsisin .
Muide , mõtlesin ,et lähimal kolmel päeval ei kirjuta siia , aga mul tekkis siuke tuju , et blogiga tegeleda , ei tea ..


õõõõh , homme on IT 's mingi võistlus neti saidil peab mingeid arvutus ülesandeid tegema erinevatest maadest inimesed koos , eelmine kord kui me ns harjutasime , siis oli nalja kui palju ja lollitasime , aga homme on see vist hindele & muidugi on mul mataga kõik korras ju -.- , aahh ei .. suht suva ,et seal mingi peast arvutamine janii , kui kiirelt teha sassi läheb ikka . :)

Kooolis oli nii haige olla , mõtlesin ,et vajun ära kohe , no nii kohutavalt väsinud . Õnneks on mingi kaks nädalat pingutadada ja siis on üksnädal lebot nädalat & siis on vaheaeg ja ilmselgelt kevaaaad , wuhu . Kooolis on üldse igapäev Kt'd ja muud pahna , no issand , ma ei jõua enam .
Kui vahepeal oli nii ,et oo varsti kaheteistkümnes klass ja blabla , siis praegu on küll nii ,et mm , tglt lõpetaks üheksanda vaevaga ära ja siis .. aagaeinoh tulevik näitab .

Tahaks nädalavahetust jälle , siis saab magada , ei viitsi veits kuuest ärgata ju ja juba seitsmest bussile minna , mkm , vastik , masendav .

Kisub mõtetuks lobaks ?? minu arust ka :)
Kirjutan varsti kunagi , kui ideid tuleb , võimidaiganes , ma üritan siin tarka panna , ei tea mida üritan .
tsaumsid :D


TheJ . joujah .

Saturday, February 26, 2011

It is special


jou rahvas , mu pea valutab , aga mõtlesin ,et peaks blogima , sest ,et homme ma niikuinii ei jõua / ei viitsi blogida ja siis muidu tuleks suur vahe sisse , jne ..

Eilest siis nii palju ,et jänes käis sindis ja oii , nalja kui palju nagu alati ja mul oli tõesti väga mark .. okse .. keset teed .. käpuli .. nnagu vana joodik ise .. ja siis järsku tuli mingi rahvas , anojah see selleks , eile päev tuli ilusti välja , (:

Hommikul oli räige väss , magada ei saaanud , mingi õde mängis seda lasteklaverit ja laulis mingi ; kes elab paksu metsa sees , kes elab paksu metsas sees jne .. suht oli juba nii : aaah ole vait .

ajeah , hetkel igav , tahaks õhtul õue minna natukseks ,ehk vaaatab :)
Täna hommikul oli soojem ka , mingi -8 äkki v ? ja mu toas oli ülipalav , tavaliselt on just täiega külm .

Siis vaatasin hommikul oma mõlemaid käpikuid , mõlemaid paare noh, oli eile kaks paari õues , Jube mis jube , täiesti ripsmekaga määrdunud ja üleüldse sõna otseses mõttes SI*ASED . Nojah , ma ikka oskan ju . Sellesmõttes,et kõik oli ilus onju ja siis lendas midagi silma ja siis terve õhtu veetsi ükssilm kinni ja silm oli täiega punane , jällegi kõik vahtisid , arvasid ,et ma sain peksa . - . -

Einujah , ma ei tea millest rääkida , võibolla paari päeva pärast kirjutan , bye kiiskad

Wednesday, February 23, 2011

pildiiid ,















õdee mul , ;)







joukks , pilte siiis , tegelt on neid veel , aga ma ei viitsi enam neid siia lisada , :)

Ja see koolinädal on mingi lebo ka , täna oli kaks tundi & aktus , siis neljapäev on free , reedel on spordipäev , kuhu mina minna ei kavatse ja ainult käin üheksaks koolis ära ja vastan mingi geograafiat ja siis kavatsen koju tagasi minna :) ..

õõh , mul tuli jälle see väsimuse hoog peale , nüüd jälle magan peale kooli ja üldse ei jõua midagi teha & kevad võiks juba tulla ja siis suviii , (#) !

aganujah ss , tsauuuuuuuuuuks .

Saturday, February 19, 2011

Lihtsalt tuleb olla tugev ... vaatamata kõigele !

joouuuuuuks , heyyya .. oi , kuidas ma oma elu ikka naudin ..
Väga hea tuju on ja vahest lihtsalt tahaks midagi hullu teha aga jeah , see selleks :)


lisasin siis paar pilti : ( muide , need on väga vanad , aga hakkasid meeldima & nats töötlust ja dadam , nagu uued :D ) no ikka üle nelja kuu kindlasti vanad , isegi vanemad võibolla ..:)




muide .. hm pole midagi eriti teind , külmunud niisama ja värki . Reedel ma koolis ei käinud , külmapühad siiski , kuigi pärast käisin väljas ikka , jeje .

Täna läksin oma joodikuga välja , mõtlesime ,et oleme mingi pooltunnikest väljas ja värki .. pool tundi = tund , läksime mu poole ja siis otsustasime linna sõita , nii me ka tegime , linnas ostsime igast pahna kokku , sööök ... :D
Busssis oli uimane olla , pärast hakkas pearingi käima , naljakas ..

Homme peaks midagi toredat ettevõtma .. kuigi on pühapäev ja esmaspäeval kooli :s , ano loodaks tglt külampühadele , ehk vaatab , aga samas tahaks no retsilt ikka suve , kasvõi kevadet praegu , ausõna no , see lumi / jää / külmus , õõõh .. ei salli üldse :(

Mul on jälle pilte kogunenud , aga see fcking programm & USB juhe no lihtsalt ei taha töödata , nussivad näkku , jah tõesti .

nii .. muide , kell on üks öösel ja mul pole und , kuulan EHH'i & otsin tegevust .

eelmises postituses mainisin seda ,et teen mõnikord huvitavamat postitust , aga no issand , mõtteid lihtsalt pole , jube (:

aga jah , kisub pikaks mõtetuks lobaks , niiet headaega (#) !

Wednesday, February 16, 2011

i know u want me .






tsaumusid , niii , esmaspäeval oli siis see imearmas sõbrapäev , rwrr (k) .
koolis oli suht maeimäletagi , mis oli . :) aitäh sõbrad / sõbrannad , kes te mul olete ! (L) .
Mingi suurel vahetunnil tegi kool mingi üli suure keti , nagu enamus õpilasi hoidis käest kinni ja siis köisime nii koolimaja läbi , selle võeti kõik videole ... vahepeal oli nii mark olla , kuna mingi a'kas oli mu kõrval ja siis öeldi , võtke käest kinni , ma mingi pinisesin ,et ei taha , lõpuks ma ei võtnudki , jehuu , vedas .. : D

teisipäeval ärkasin ja läksin kohe netti ,et uurida ilma , kohe oli -27 ja ma läksin tagsi magama .. täna siis ,ehk kolmapäev jäin ka koju , kuna ei viitsinud üldse hommikul ennast kooli vedada , homme võibolla isegi lähen , aga hommikul vaatab seda veel ;; .

Eile pidin ennast korra õue vedama , ah , ml oli mingi paar minti ennast korda teha , muidugi läksin oma loomulike lokkidega ja mingi maaka riietega ja mingi ilma meigita õue , õnneks nägi mind ainult üksinimene , kellega pidingi korra kokku saama , aga noh jah , ma tõesti ei jõua 5 minutiga valmis , see on võimatu äöõäö .

niii ... tegelt mõtlesin ,et peaks täna poodi ronima , mul sai meigieemaldaja osta & mul vaja vist mingit juuksevärvi osta , juuksed kasvasid taas välja . :@

ülesse lisasin kolmpilti , need jumala vinged ju :) .
ja endast pole jõudnud teha ja üldse ei viitsi kordagi teha ennast, niiet hetkel jääb ära.

Polegi enam midagi lisada , mu blogi on viimasel ajal vist veidi igavaks läinud , räägin ainult mis juhtunud on ja kõik , eks ma mõtlen , äkki teenmidagi huvitavamat järgmine kord .

pokakiiiskad .



Sunday, February 13, 2011

i'm so lonely .. broken angel ... (8) (k) :))

iiilgelt vana pilt.. aga midagi tuli siia ´ju lisada , okei .. mingi kolm kuud vana pilt .:d



jjoukkks , pole jälle mingi nelipäeva kirjutanud , jälle läheb kõik kiiremaks , nüüd vist polegi seda kodus istumist , ilus ilm on , päike paistab , aga see külmus , lihtsalt lööb üle juba , täna on näiteks jälle -17 - . - .
Jube lihtsalt ..
üleeile ehk reedel siiis .. umm , käisin koolis , reedesed päevad on suht lebod , janii . :)
Peale koooli koju , ilmselgelt jooksin ma täistunnisele bussile ja siis kui ma juba peaaegu bussi peal olen , helistab mulle kullake ja ütleb ,et tal pole kapivõtid :@
Ma ei olnud üldse vihane ju , mkm .. läksin bussiga tagasi kooli ja hakkasin temaga mölisema :D siis läksin poolesele bussile , no ÜLLAÜLLA , buss jäi jälle 15 minti hiljaks ja ma külmusin surnuks : s
Ei olnud ju üldse jänese peale vihane , tema pärast ei juhtunud ju üldse midagi :D

Next läksin koju ja siis ... mäluauk ..

Mingi kuue / seitse paiku äkki Ütleb J' ,et tuleb mu poole , läksin pärnu ..
Käisime paar poodi läbi ja sinti .. mõtlesime ,et läheme välja ka veel nataks , aga keegi ei viitsinud - . - . Siis läksime koju , panime '' endaarust paksult riidesse ''
ja siis läksime pooooodi , ostisme igast sit*a kokku , jah .. jalutasime koju , istusime bussikas ja kuulasime laule , panime segast ja siis jälle koju , siis olime ns ja siis läks J magama , ma olin nats edasi veel , siis rääkisin veel telefoniga ja J oli päris vihane :d , siis mõtlesin ma ka ,et ma sleepi ..
Hommik oli tore , panime segast , ootsime külalisis , haha .

Tegime .. lastediskot .. haha .. Siis tegime endale mingi joogi plöksi kokku , mõlemad võtsime paar lonku ja siis kallasime välja , tõesti mingi mm .. apelsini ise välja pigistatud mahl , siis tee , siis vesi , siis suhkur , siis veitsa vodkat (õöääüöõlä ) rõve igastahes , mdea .. meil oli igav :)

Hiljem tuli täiega rahvast mu poole ja siis tõmbasime minema , tibudega olime linnas , ei noh väga viis , ainult ,et ma KÜLMUSIN nagu mdea mis asi , again jube .

Täna siis võibolla Outi ja siis hiljem peaks õppima :)
Vot nii , aga muide ma pole jõudnud pilte teha , eks ma järgmise postitusega siis lisan mingid , :)


byebye Kiiiskad (L) !

Wednesday, February 9, 2011

ja nii ongi ..

youukks . :) Pole nii ammu kirjutanud ja ml vägaväga palju pilte ..



( räme duckface )



















juuuuuuuksedd . (L)








( jah , jube lõbus on koolis reiditseda )











( see joogipudel ,see vesi oleks halvaks läinud minu sünnipäeval -.- )










Jou jällegi , vahepeal on nii palju toimunud , nii head kui ka halba ..
tänasest siis nii palju ,et kooolis oli ns igav ja vahepeal helistati , ühed teatud isikud ja alati suudavad tuju veidi paremaks teha .

Afterseda läksin koju ja siis passisin ns tühja , siis mingi kaheksapaiku jüudsin linna Krisssuga , olime ns portas ja naersime .. nagu alati , vahest juhtub ka margiseid asju .. :D

Eile .. mäluauk .
Esmaspäeval koolis ei käinud , paha oli olla , mm , nädalavahetus .. heaaa .

Ei viitsi eriti blogi pidada oma isiklikust elust, sellepärast see kord siuke lühikeste seletustega .
Loodan hetkel parimale , lihtsalt ja , kesteab , see teab .
&
Veeel tahaks retsilt suuuve ! (#) jaaaaa . !!!
Õues on praegu jubedalt külm :S:S ja muidu ka suht vastik libe ja värkki

Baaybaaay kiiiskad , !