Saturday, January 29, 2011

I made you a cookie , but i eated it (:

mm , jouks jah . Jah , ma postitan liiga tihti , aga mul pole muud teha (:












uhhh .. sitaks ilusad asjad , tahaks ... mmm , eriti see auto , uh .. :)

Nii , aga jaah . Lõpuks siis eilsest , ma ei teinudki midagi , hehe . võinoh , kuidas võtta , panime sugulasega pidu mu poool , margine .

Täna hommikul ärkasin ja avastasin ,et jäin eile suurde tuppa magama ja kodus polnud ka kedagi , vot see mulle meeldib (:

Leidsin kapi pealt juuksevärvi ja mind üldse ei huvitanud kelle oma see on , läksin juukseid värvima , kuna enda juuksed oli täiega väljakasvanud , siis hiljen pesema ja peale seda oli räige väss .
Läksin ülilühikese seeliku ja pluusi väel õue , mõtlesin ,et ehk läheb uni ära , võtsin lund ja viskasin endale peale , eii .. ma pole üldse imelik , aga tõesti parem hakkas , peale seda pikutasin nats ja jäin magama .. ärkasin selle peale , et keeegi karjus äratus ( :D )
No , aitäh nah , ma üldse ei ehmunud ju , anni tibuke , kes siis veel .

Siis me panime jälle ns segast ja siis läks ta hiljuti sõbranna sünnipäevale ja siis läheb rakverre koju tagasi , :s .

Nüüd oled jälle home alone . ja ma lõpetan ka siis & nüüd ma arvan ,et järgmine postitus kahe või kolme päeva pärast , jepjep . Tsaukskiiskaad .

Friday, January 28, 2011

aga ükskord oli nii ..

joouks kiiskad , :)




vaatasin vanu pilte ja suvest pilte , aaah , ma ei suuuda , veits ei tahaks suve v ?




(k) !

Nii , tegelikult siis tänasest , olin koolis kolm tundi ja siis koju ära , bussis ma mõtlesin igast naljakaid asju , mis on kaasnenud minu kolismisega sinti , üksi mingi nagu jobu naeran , juhtub . Siis läksin ükspeatus varem maha , sest mõtlesin ,et oleks tore nats üksi sindi peal hulkuda , hmm .. kell oli mingi üksteist läbi vn , aga inimesi oli igalpool , nojah . käisin poest läbi ja siis kõndisin mingi ülisuure ringi läbi , kuni lõpuks ma tipatapa kodu poole .
Kodus hakkasin endaarust koristama ja huvitav , mis sellest välja tuli ? ilmselgelt see ,et ma alles ärkasin , mingi asjad käes , alati on nii ,et ma jään magama , mwahaha .

Tänaseks mul tegelt plaane polegi , võibolla lähen mingi aeg outi :)
Nv'ks ka plaane pole , aga ma arvan ,et olen ns kodus , vahepeal väljas jn .

Eile käisin E'ga linnas , chillasime niisama poodides ringi ja värki , siis mingi kuuest / seitsmest läksin bussipeale ja siis magasin bussis , õnneks polnud bussis eriti keegi ja keegi ei näinud mind , ma loodan , ega veits mark , aga mis teha , kui ma nii suure unega inimene olen . Pärast liikusin pooodi ja siis istusin nats noortekas , mingi enne üheksat läksin koju ära ja oii , kui naljakas oli koduteel , ilmselgelt läksin siis üksi koju ja tegin väikse ringi peale ja siis mingi vahepeal jooksin / hüppasin / laulsin , ee .. sellesmõttes ,et kedagi polnud tänavatel :D
Ma ei tea , mis mul viga oli , aga jaa see selleks .

Nüüd ma hakkan vist ennast korda sättima ja siis otsin tegevust äkki , niiiet tžauks .

Wednesday, January 26, 2011

and i like it .. (L)

jepp , ma kirjutan veel kord täna , lihtsalt mul on veidikene igav ja tuli siuke hea mõte ,et panen siia paar asja , mida ma hetkel jumaldan / tahan / , mis mulle ns meeldib ja muud :)



jjeaaaaaah , arbuuusi tahaks preagu vägaväga .
Samsung galaxy - s , hakkas meeldima ka .
ilmselgelt minu lemmik värv .
Maybelline lash stiletto - lemmik ripsmekas , praegu täiesti olemas ka .(:
iiidolist laulja , mitte laulude pärast , vaid välimuse ja niisama ägedate riietuste pärast :)

lemmikud siidrid ilusaks õhtuks , ei tegelt väga head , lemmikud minul igastahes .

lemmik lõhn , lähimaks ajaks tahan endale ärida .

uu , eluilusad , tahan jällegi .
üli armasad poksikindad , ennem on see pilt ka mu blogis olnud , tõesti , mulle meeldib see . :)


rwrrr , uuus Audi a6 , hiljuti hakkas meeldima . tahaks hetkel selle autoga ja muude asjadega , mis teistel piltidel on olla kuskil üli mõnusas kohas kallite inimestega , veits super oleks :)

Muiduuuu jaaaa , ma jumaldan neid asju jan tegelt ma armastan veeel miljon sada asja , aga see kord teen siis lühemalt , eks järgmine kord peaks veel midagi sellist tegama ,eksole :) , äõüäö .

tžaauuks kiiskad , :)

Ma vajan sind nagu ei midagi muuud . o_0


ilmselgelt kõva omang na , see nn haikala .:D































nagu näha , siis vahest on igav ja siis teen igastasjast pilti , egaja .
Iiiii , kooliga võiks midagi juhtuda , midagi sellist ,et seal ei peaks käima (6) haha , :d

uu , et siis muidu tahan suve , ikka veeeeel . (#)
Wuhuu , täna paistis päike , siis ma olin õnnehetkes ja igavahetund kordasin ,et täna on nii ilus ilm , aga retsilt külm oli :s .
Koju kõndides ma lihtsalt nautisin seda päikest ja põhimõtteliselt vahemik oli aeglasekõnniga 10 min , selle ma läbisin kahekümne minutiga , oujeah :)

Praegu on ml nii külm olla , kahjuks ei tea ma miks .. Homme on neljapäev ja jumaltänatud õpsidel on koolitus ja meil lüh. tunnid , super . siis tuleb reede , mis koolis on üsnagi lebo , ühesõnaga mõtetud tunnid ja siis nv , jes v ? :)

Tegelt pidin ma ju pühap vastu esmaspäeva otepääl olema , aga plaanid muutusid , sinna ma ei lähe , aga esmaspäeval , kui ml midagi targemat teha pole , siis käin tartus ära , poodidesse ja ns , kuigi mdea kas ma üldse viitsin sinna ronida .

Appppiii , seda ka veel , et mu juuksed on jubedalt välja kasvanud , põhimõtteliselt ülevalt kasvavad nii kiiresti , aga kui nii pikkust vaadata , siis küll näha pole ,et kasvanud on , niiet kiiremas korras värvin varsti pea ära , aga mul ei ole mingit viitsimist juuksurisse minna , või isegi poodi värvi järgi , laisk inimene , misteha .

pöäõää , aaaga ma lõpetan ka nüüd , hjadaega (;









Monday, January 24, 2011

and you ?

ükspilt , mille ma just leidsin tegelt ja see tundub niinaljakas , suvel millalgi ja mdea mida ma tegin :D:D


tttsaukitsauks .
Pilte ml pole , sest ma ei viitsi neid arvutisse panna & muidu nv läks hästi , jepjep , no naerda veits ei saanud vä , mwhaha .
Eks , ma kunagi võtan viitsimise kokku ja topin nad siia ka , jou .
Muidu üldiselt võiböelda ,et läheb sitasti , jah sitasti , üritan kõigestjõust parandada kõike , aga jah , õppimine on ka pe*ses , ma lihtsalt ei taju enam noo , või ma lihtsalt pigem ei jõua koolis käia , ma jõuks võibolla siis rõõmsasti käia , kui see kogu lumi oleks ära sulanud ja päike paistaks hommikuti , vot see oleks tore , aja , veel mingi kuuaega võinii peab seda fcking lund taluma . :s

Täna ka mõtetu päev , pole mittekuimidagi teha , kahjus , niuniu .
Tegelt peaks kunagi poodi võikuhugile välja minema , sest ma armastan üksi pimeduses olla , kuigi ma kardan pimedust , aga just seda ma vajangi hetkel , ns olla .

Nädalavahetusest siis nii palju ,et reedel ma vist chillasin ns , siis laupäeval olime päeval linnas ,E & J 'ga vahepeal oli K ka :D Hiljeeem õhtul , mingi seitsme paiku jõudsime sinti , tegime paar tiiru ja läksime koju , vaatasime filme ja lollitasime niisama , hommikul tuli meelde ,et meil on veel üks purgisiider alles ja siis enne J'i saatmist jõime ära ja jooksime bussile , pärast seda oli ml suht sitt koju minna , kuna kaka oli olla , aga seeselleks .

Ma arvan ,ehk ülehomme kirjutan ja lisan need pildid ka ära siis , aga praeguseks bb .

Thursday, January 20, 2011

fairy girl ? Actually ? haha .

ttttsaaaaauks , pilte ja juttu siis ,vms , mida iganes . :)













Nojaaaaah , igast on vahepeal toimunud , kõik on korras nagu alati ja looodame ,et nii ka jätkub , hetkel mõtlesin ,et kirjutan täna pikemalt , aga mu emps tahtsis ,et ma talle bussile vastu läheks ja ml vähe aega nüüüd . rwrr .

Aga nv'ks plaane pole , arvatavasti olen niisama kuskil , võinojah .
Üleval siis pildid koolist ja mingi paar pilti niiisama midagi .

Agajah , chau .

Monday, January 17, 2011

Ma olen nii kuum ,et kõrvetan päikest .


rwrrr :) Suht pole kolmpäeva kirjutanud ? anojah , aeg läheb veits kiiresti v ?!
Pilte ml hetkel pole , aga ma suutsin haigeks jäääda , niuniu :s .
Praegu peatäiega valutab & muud sellist ja kuna mul hetkel pole midagi kirjutada eganii , siis järgmine postitus tuleb paaripäeva pärast ja üritan siis ka pilte siia lisada , vms .


hehe .

Friday, January 14, 2011

70. postitus (:






jouuuuuks , üleval poool pildid , mis on niiisama igavusest tehtud & muideks minu jaoks on alles alates tänasest Tere euro .


-
rwrr , selle pildi ma leidsin paar päeva tagasi vanadest kaustadest , aaaaaa .. nii armas , :)


( k ) !



mm , nomnom :) .
-

hehe , nii naljakas , esimese koolinädala kokkuvõte : esmaspäeval niiisama koolis oldud ja normaaalne , teisipäeval kahest viimasest tunnist na**ui , kolmapäeval kolmest viimasest tunnist minema ja neljapäeval tegin vabapäeva endale ja mõtlesin ,et reedel lähen kindlasti koooli , noh , mis te arvate , ma suudan alati sisse magada , ärkasin mingi kümne paiku ja ml poleks üldist mõtet kooli minna , kaheks tunnis ? vms , igastahes läheks ml tund sättimiseks ja pesemiseks , siis sõidaksin bussiga ka veel tund aega , vn pool tundi + kõnnin kooli ka veel , oleks kahes käsitöös ära ja koju tagasi ?? mkm , niiviisi küll ei sobi .

Muidu kell läheb nii kiiresti ja üleüldse aeg läheb mega kiiiiresti niuniu . tglt veeeel 19 nädalat ja siiis on see kauaoodatud suvevaheaeg , phts viiis kuuud ? võinoh viis ja pool .










- uiii , meeeeldib see pilt , xoxo (k) ! :)



Aaga tglt peaks midagi mõtekamat tegema , mitte arvuti taga passsima , tšaukskiizkad ! (:

Tuesday, January 11, 2011

photos , ouou .

pildiiiiiiiiiid , jou .






uuuu , apelisin on ml fav. nüüüd & küüüned mis pildid , need olid ml vaheajal , nüüd enam pole :s :)

jaaaa , vist kõik ?? headaega again :)