Wednesday, December 29, 2010

Keegi sind ootab ja keegi sind vajab .. (8)



- mm :D:D






jouks , niiiniiiniiii .. igav on . hoho ,
üleval pildid , mis on vägaväga ägedad .:)
Eile vist (?) õhtul ml & onul oli igav , siis ma pidin talle oma huvides rääkima ja siis nagu paljud teavad on ta ml sõjaväenlane või mingi kõrgem asi seal midaiganes , endine poksija ja muidu üldse siuke teistmoodi isik , uuh .
Nüüd annab tema mulle trenne , wuhuuuuuu . Aga noh see suht halb ,et elab tlns ja muud pahna , ta veel ütles ,et tüdrukuna on ml head oskused , hoho ma vaatan liiga palju poksifilme xd ja muidu kaks tundi järjest ta õpetas ja siis lollitasime niisama ringi , nii see selleks .

nüüd ml igav taas ja ma ootan räigelt aastavahestus ja ma olen niisama äge , ma tean .
kunagi kirjutan . headaega tibukesed .

Monday, December 27, 2010

i love you more than words can say :)


joujoujou , jõulud siis ilusasti läbi & varsti on aastavahetus , kas pole tore :)
ma lihtsalt elueest otsin tegevust , mõned plaanid on olemas ja värki , eks nagu alati viimasel hetkel otsustan .

Vahepeal olen põhimõtteliselt puhanud ja vahepeal linnas käinud janii , täna olime linnas ja siis mu musikesed suutsid mulle margi täis teha , ilmselgelt oli neil vajadus karjuda bussipeatuses , kusjuures ma olin teiselpool , liikusime kõik koju ja siis nad karjusid ,et ma olen k naine , nagu wtf ja kõik kes bussipeatuses olid loomulikult naersid , jepjep .
Käisime vallikäärus reiditsemas ka , paar pilti sai , aga need lisan järgmine kord ja siis telefonis on ml ka räigelt pilte , need lisan ka hiljem .
muide ma olen omadega üldiselt segi , ma ei saa enam üldse midagi aru , aga ühte ma tean , et mõni inimene võib ikka nii faking kallis olla ,et sa ei suuda kaks ööd järjest magada , lihtsalt öö läbi vaatad pilte ja siis tuletad aegu meelde , whuut , eitegelt ka minuga pole kõik korras , ma pean enda kõrvale kedagi muretsema , uiui :)

suvesuvesuve , see on ka põhiline teema praegu , pool aastat veel kannatada ja siis ma saangi oma suve , mul nagu räigelt plaane suveks ja ma hakkan neid täitma ka , i think .

Ma kavatsen olla nii palju õues ja teha igast asju just nii palju , kui seda võimalik teha on .
Suvel on mul sünnipäev & eelmine sünnipäev ei lähe vist never meelest ja see sünnipäev peab olema veel meeldejäävaim ? hoho .
( k ) !

- veits tahaks sinna võiii , (#)


- suvel ka , laulukal (L) ! nii ilus , noo anna otsad nah .




- suvel , uu , vot need on alles mälestused , siis kui ma oleksin peaagu sealt alla hüppanud , lollipeaga , ja see vaade , uhh kui ilus :) ! rakveres jou .

aaa , ilusat vaheaega ja muud . !

Friday, December 24, 2010

jõulud , uu :) !


















tsauuukstibukesed , aa ml pole üldse siukest tunnet ,et jõulud on , nagu mismõttes , jõulude ajal istun arvutis & kuulan muusikat ja vahepeal käin all , võtan midagi head , tulen jälle üles , vaatan niisama ringi , töötlen oma pilte ja muud mida tavaliselt teen igapäev , veits mõtetu , ausalt öeldes jõulud polegi minu jaoks midagi erilist , see on äge ,et saab palju kingitusi ja igast pahna , uu , aitäh muidu :)
viimane koolipäev , neljapäeval . see oli nii ,et läksin bussile , mida ei tulnud ( mingeper*e bussid :) ) ja lõpuks sain teada jaanikalt ,et ta läheb elise poole ja aktusele keegi meie nn. seltskonnast ei liigu , nii läksin ma samuti elise poole , olime seal nats ja hakkasime mingi liikuma kümme läbi ja jõudsime kooli mingi .. päris hilja igastahes , klassjuhataja tund oli juba alanud , me jalutasime vaikselt välisriietes klassi ja ajasime õpsile midagi wtf juttu kokku , et olime sindis mu pool ja siis me jäime bussist maha ,et meil oli pohmakas ja pidime juua ostma ( alcostopi ) ´xaxa , meil good fantaasia ja siis mainisime terve aeg ,et meil läheb varsti pariisilennuk minema , õpetaja oli päris kuri j passis koguaeg , muidugi ma ei saanud oma tunnistust , õpeataja viga , on loll , mingi ajab ,et ma pole toonud . Põhimõtteliselt tulin ma kooli 3 minutiks ,et niisama lollitada ja isegi tunnistust ei saanud . pf , on see normaalne ? :)
Aga kõige hullem oli see , kui me ajasime juttu ,et kõik olime sindis mu pool ööseks ja siis klassivennad panid : miks sa eile koolis siis polnud ? ma : ma olin haige . päris hea :D
nii , enam ma tegelt midagi ei oska öelda , vaheajaks poole üldse ka plaane ja mdea , mõtetu on kuidagi , see on hea , et Oljatibuke tuli tallinnast ja siis värkii .
agaokeei , tsauksmskad , ääöüöä .

Wednesday, December 22, 2010

Kui nii oleks võimalik siis sooviksin mina jõuludeks sind !

- hellloookittty , tagurpidi joujou .

- blaack again (L) !

- hull , jei .

- yea rrr .

- musmusi ml , tahantahantahan :D:D

- veits hea lõhn sellel võiii *kulmud*



- riuuuli sein , ? !

- ksks .

- nagu veits hommikul jah , unekas123





- väärakas , -.-



- ttoa sein :)

- (L)!

-nagualati .

- xoxo :)




wutwutwut , pole ammu kirjutanud , või siis maimäleta , okei , juhtub .
Kolme koolipäeva jooksul jõudsin ainult eile kooli , ja kusjuures alles teiseks ja olin aint kolm tundi ja siis läksime endaarust linna , aga noh , mõned ju lükkasid mind igasse hoovi ja ahistasid :D ma olin ju veits lumine , ja sellepärast jäin natukene haigeks & täna ei raatsinud kooli minna , käisin täna õe jõulupeol ka , oh neid väikseid lapsi , suutsid mind lihsalt nii hullult naerma panna , jaja .
Muidu on kõik okei , hinded tulevad ka siuksed enamvhem normaalsed , võiksid olla paremad . aga jah , ma ei suuda ju õppida (a) .

black again , jou :D
Ahjah , ma eile töötasime jaanikaga pilgrimmis mingi kaks tundi , oli vaja ühte naist asendada , naljakas oli jeah , ja siis kui me rimmi kõndisime siis üks kaksik mölises minuga ,et ma olen nii paha , et ma oskan nõiduda ja ma kutsusin lume välja ja käskis ml lume ära kaotada , nagu wtf , ja siis kõige naljakam oli see , kui ta ütles j' le ,et ma täiega paha ja siis ta läheb minuga kokkusaama , j ütles ,et kuidas , et ta on ju paha , siis kaksik ütles , jah ma tahan ka pahaks saada , haha , tark .

nii , aga ma lõpetan , kuna niisama , hihi ( see naer on lemmik ) . tsaukstibud .

Saturday, December 18, 2010

i love you

- kui meid tunnist väljavisatakse ,
- hull reitfeisss , mwhaha .

- hoh , need mütsid :D (L)







- niiiiarmas :)



- eitea , miks see tagupidion , aga karamellid (L)





- näkä , pole hull , igav hakkas lihtsalt :)



tsauuuksnaised/mehed . :)
Ma pidin siis pilte lisama , vist :) , kuigi mõned on vanad , aga alles nüüd jõudsid arvutisse , viimased päevad pole üldse pilte teinud .

Eile siis olime algul linnas , siis veeel ühes kohas ja siis te ei kujuta ette , kui palav mul oli , täitsa lõpp , einoh niisama ägepäev oli , uii :)

Lõpuks pidime sinti minema , kojuu , eelviimase bussiga ja järgmine buss oleks alles tunni ja kahekümne minuti pärast , viiasel hetkel mõtlesin , et aa pohh ja läksime ühe inimese juurde , issand , me isegi ei tea ta nime ja üldse mittemidagi , lihtsalt helistas mulle ja ütles ,et ta on sellejaselle sõber , et võiks midagi ägedat ettevõtta , aga me ikka mõtlesime ,et läheme viimase bussiga koju ära , istusime selle inimese juures mingi tunnike , mängisime kaarte & tegime endale veel kaks koksi ja rahulikult olime ns , pärast olime suht niiet aaa kuueminuti pärast läheb viimane buss ja jooksime nagu hullud ja mingi eriti libe oli ka .

vooot , enam ma midagi öelda ei oska ,preagu otsin õhtuks tegevust ja niisama chill käib . :)

tsauuks .

Tuesday, December 14, 2010

Aja jooksul muutuvad palju asjad , kuid on üks , mis alatiseks jääb - see on minu armastus sinu vastu :( :) !!

tsaukss , kirjutan ka siis vahepeal & pilte ml ka , aga neid ma seekord ei lisa , kuna arvustisse pole jõudnud need , joujou .
Vahepeal siis nagu alati , elu on ilus ja muud , koolis ka hea , kõik on enamvähem normaalne , aint ,et miks seda lund nii palju peab olema ? ja seda sajab aina juurde juu . suht nõme vn .

mmuidu , siis plaanis oli täna siia lisada mõned aforismid / mõtteterad , mis mlle meeldivad , aga kuna ma ei leia on seda hiigelsuurt vihikut , siis kirjutan mõned need , mis ml peas on ja mis ml arvutis laiali , aga neid pole siin palju :s . vuuut .


räwr .

Igatsen su pilku , sinu imearmsat naeratust , su naerukaja , sinu häält , sinu hellust , sinu pikki pikki suudlusi , lihtsalt ma igatsen sind !

Igaüks , kes on armastanud . teab , millist säravat tähendust sisaldab endas neljast tähest koosnev sõna TEMA !

Armastus on nagu rong , sõidab ja sõidab , kuid lõpuks peatub lõplikult .

Ta muudab mu pisarad naeruks , valu armastuseks ja pimeduse valguseks .

Vahest rikume hea , tahtes parimat , rikkudes kõik !

Ainus asi on see , mis mulle sinu juures ei meeldi on see ,et sina pole minu ! (:

Sina oled päikesekiir minu hallis taevas , sina oled mu õnn , millele saan naeratada koguaeg , sina oled minu väike maailm , millest ei tahaks iialgi ära minna .

Armastus sünnib pilgus , kasvab suudluses ja lõppeb pisarais .

Vahel peab olema elu raske , et saaksid hinnata hetke , millal on tõesti kerge ,

Nutsin , kui sind kaotasin , nüüd nutan ,sest armastan sind !

Igatsen sind hoolimata sellest ,et murdsid mu südame igaveseks .

Ma digimuutun sulle jalaga näkku :D !

Tema suguseid on miljon , mina aga ainus :D

I miss you more , than words can say ! :)


uhh , ma ei jõua enam , nad vist ei lõppegi never . aga ma lähen uurin nüüd elu väljaspool arvutit . tsauks , kunagii kirjutan jea .

Thursday, December 9, 2010

Ma igatsen su silmi ja huuli . Kuid kõige rohkem igatsen tunnet , mida tundsin , kui olin veel sinuga ;) !

fuuuuuck you schoooool . õnneks on 9 päeva seal hullumajas käija . Mingi just see kanarbik , õpetaja , keda vihkab meie pool klassi , kes käib meil pidevalt pinda , kes möliseb minuga iga tund ja siis lõpuks saab busted , sest ml siuke iseloom ,et mina jään peale jne , siis täna olin enamvähem tubli laps ja istusin tasakesi , tahtsin teada saada , et kas midagi muutub , o ei , kutsus vastama , õnneks läks enamvähem , kuna klassivennad , kes ees istusid ütlesid veits ette ja Jaanika tagapingis liigutas ka oma suud nats , nelja sain , tore ju , esimene neli selle õpsiga , xox .

mm , nii nv varsti ja , homme siis reede ja ml plaanid suht olemas jnejne . Laupäevaks nii lõunapoole vn on ka olemas , aga mis ma õhtul teen , apppi appii , pean ruttu midagi väljamõtlema , jesjou .

peale kooli tuli ml buss kümme minutit hiljem & ma mõtlesin ,et ma suren , ml oli nii külm ja see tänane ilm on üldse veits rõve :s , ml oli täna veits latexpüks jalas , ja see veits külmus ära , peaaegu kivikõva , mingi ma neid lähiajal jalga küll ei pane , koolis oli räigelt palav , mingi perse kuumenes ja õues oli siuke tunne ,et ainult aluspesu on seljas . :d

tänase päeva magasin taas maha , ma ei tea mis mul viga on , mingi sellel nädalal olen mingi 3-4 päeva lihtsalt peale kooli maganud , ma olen vist väga väsinud , o ja .

aaaa ja siis veel üks asi , mind ajab naerma , kui inimesed räägivad ,et ma justnimelt lits , pigem äkki te olete ise kadedad ? ja cmon , õppige sõna lits ära ja siis tulge mulle seda ütlema , eks tibukesed , pf .

Aga ma nüüd lõpetan ka , kuna pole midagi lisada jne , homme ja nv teen pilte ja siis kunagi lisan siia ja siis on kohe kakipidujah .


- seeeee on nii armas pilt :))

Tuesday, December 7, 2010

kiss me ... kiss me again .


















- mu lemmikud :S:S r.i.p :D





pilt ütleb kõik , head detsembrikuud :D



- nii ilus , vaade aknast .:)



- mskaga inkas ,




heyheyhey , a ma lubasin nv postidada , aga ml polnud üldse aega & ma olin nii väsinud , põhimõtteliselt sain magada aintult viis tundi ja kujutate ette kui mingi 10 h järjest muusika põhjas , kõik karjuvad , mingi alkolõhnad on mdea missugused , siis võite olla kindel ,et kaks päeva peavalu on garanteeritud , hommikul oli siuke tunne ,et on sul pohmakas , mitte nendel , kes tegelikult panid täieshoos pidu , me olime vähemalt korralikud , jei .

koolist siis niipalju ,et õppida on jäänud 11 päeva ja tahan vaheaega retsilt noooh , mingi kanarbik sööb mu närve , klassijuhataja käsib dekolteet varjata ja muidu kõik õpsid panevad segast , aga noh , eks ma kannatan ära siis . kõige naljakam oli see , kui õpetaja hakkas täna minuga rääkima ,et jaana kanna siis teistsuguseid särke janii ja siis ma ütlesin ,et homme tulen läbipaistasärgiga , paljudele klassivendadele ettepanek meeldis :D eijah , homme on mingi räigelt töid ka jne , pf .

lõpuks sain ma täna oma usb juhe ka kuidagi tööle , wuhuuu .
täna tulin peale kooli koju , siis vahepeal ns ja põhimõtteliselt magasin poolekaheksani välja ja kunagi läksime vnnaga poodi , ostsime endale igast magusat kokku ja läksime mingisse pleissi , kus ta õpetas mind nats autoga sõitma , oje , välja tuli , sõitsin paar meetrit täiesti üksi , edusammud , siis läksime koju , sõime end paksuks ja nüüd ma lähen õpin töödeks ja siis kunagi sleepi , kirjutan ,siis kui aega on :)

tsauukamskadd .