Saturday, September 25, 2010

maarmastansind (:

tsaukiii , ma vägavabandan ,et ma nii kuradima kaua pole kirjutanud , mul on arvuti JÄLLE katki , nüüdseks juba paranduses ka . Ja see läheb maksama ka suht '' vähe '' ju -.-
aga ma saan selle vist kuu alguses alles kätte . jahm , mul suht mase sellepärast .
Pena mingi igapäev all arvutis olema , msni asemel ebuddy jne , nii närvi ajab jah .
Vahepeal on nii nii palju igasuguseid ägedaid asju juhtunud ,et täitsa lõpp , aga maei hakka siin
pikalt jutustama janii , ja ma ei tahaks ka siin mdea kui paljudele seda avaldada .
Eile oli Mirage's piduuu , jei . Mul algas see muidugi mingi tatiga põkkamisega ja lõpuks ta oli hull vihavaenlane mul , muidu ma esimest korda oksendasin ka , kraanikaussi xd , kust paljud inimesed jõid , vabandust . Tunnen kaasa . :) anoh , päris oksendamine see ei olenud , aga rops tuli üles´küll jne . Täna laupäev , peaks midagi head peale võtma ?:d , ja tahaks ülimalt (d) tegelt , aga ma ei tohi nii tihti ja mul preagu sellevõimalus aint 0.1 % (:D:D) vot .
Eile ma jõudsin mingi kell poolkaksteist koju ja ma olin naguräigelt väsinud , selletõttu ma langetasin end kohe magama . Homme pühapäev . fck .. juba . Ja siis jälle esmaspäev ja õppima jne . amuide , kool on nii kiiresti läinud , noh selle viimase nädala umbes kolmpäeva ma lebotasin kodus , nata haige janii . Õppimisega on kõik normis ja muidu eluke veereb ka superhästi .
Paar inimest muidugi siin maailmas segavad luksusliku elu , jajajah .
mul on nagu nii palju ägedaid pilte , aga ma oma telefoniga siia arvutisse ei saa . -.-
mul on ka praegu best laul , mida ma nagu sitaks laavin ja see nagu toob kohe tuju janii :
David Creig ( valestikirjas ma arvan , aga jah ) - summer jam 'i laul (L) .
Agadvjka , ma nüüd lõpetan janii , uus sissekanne siis kuualguses , jääge ootama kindlalt , siis lisan palju pilte ja juttu tuleb ka rohkem , maaarvan . bb musikesed :)

Saturday, September 11, 2010

blablablah .


heyyyy . Minu reede oli ikka veits äge , Oh midaiganes veeel . Mul ikka veel lõbus , kuigi ma ei mäleta seda eriti vahetpole , keset mingit kirsi tänavat on ka väga tore karjuda : et jee piduu , ( üksinda paduka käes olles ) eitegelt üli supah oli , kordame kindlasti .
Täna käisime ripsmekivisi panemas , tore . ja siis niisama poodides . Leidsin paar asja ka , mida ma kindlasti endale varsti ärima peaks :) . Vot . Tegelikult ma ei hakka siinpikalt kirjutama , niiet ma lisan pilte ja järgmine kord kirjutan pikemalt janii .

tzjau . :)

- minuminu , urur . :)

- (y) meie ikka meie .









tsauks :)

Thursday, September 9, 2010

PÄIKEST ! .

Tere . Täna ma lisan ka paljupilte ja värki , :) Eile käsime Jänesega väljas ,ei nalja sai :D:D . +
tegime palju piltesuht . Täna siis tulin koolist koju ja jäin magama , ja muud pole teinud , koolis oli ka mingi spordipäev , mis mulle eriti ei meeldinud , kuid varem sai koju ( ainuke pluss ) noja seda , ka ,et sai joosta ( ülisuppär tegevus mu arust ) . Käisime arstijuures ka täna ( kolmkorda ) ja mingi meid kaaluti ja värki , wow imejuhtus ma olen normaaalkaalus , 2kilo alakaaluline vms ? suhthaige ja ma tahtsin mingi si*aks alla võtta ? ohjah . ja ma olen 168 cm pikk , jesjou . Silmanägemine pidi ka supper olema ja veel midaiganes , tervelaps nagu öeldi :) .
Homme on REEDE (L) appi , kui tore .. kusjuures Juba :O?! . Ja me siin tegime ästi palju plaane homseks ,:) Partiiiiiii . Preagu olen täiega väsinud ikka , ajaa ma jõin täna 4 tassi kohvit ära ja mul sellepärast / millegipärast veel suurem väsimus , jajaja . Aga ma nüüd lisan pilte , siis lähen pessu & teeen punupatsid ,et homme need õrnalt armsad lokid oleksid ( üleeile avastasin , nüüd täiega meeldivad ) siis loen oma lahedaid raamatuid ( kuigi ma eriti mingi lugeja küll nüüd pole ) ja siis tuttu :) ajah ml tuli meelde üks asi , ma jäin täna bussis vahele , mark oli ja xd . & PILDID :

- heeeeeey .



- (:::

- saukisau .

- jänesega jeah ; * .

- terä ja , hja .

- ( h ) .

-millegi pärast meeldib see pic .

- yey .

kirjeldus : mina niisama PK's pilte tegemas .

- lalala .

- igavusest . :)

Tuesday, September 7, 2010

msj .

yeii , nagu lubasin siisseekord lisan siia pilte , mida vahepeal tehtud sai :)

- Jänes & Pirrrrru (L)

- dadamm .. meie :) (L)

- (i)

- hehh , :)

- asjad , mida vahepeal ostnud olen . yyeah . ;D

- nagu dp . ( nb : see on jänes ja ta kullakallis jobu vend ) :D

- tegelikult üritasin ma mingit pilti teha ja siis ei tulnud midagi välja , aga siis kui äratöötlesin ja värki , päris äge pilt tegelt :)

- heyya ;)

- ma & kiku @ Terranova :)

- järjekordne mina :)

Vot :) , Muidu on jälle vahepeal igast nalja saanud , & täna koolis ma millegi pärast koguaeg irnusin , iga asja peale ja siis sööklas oli eriti mark ma mingi seisan üksi , hakkan täiega kõvasti naerma ja mingi Jänesega koos ja siis mingi ise ka ei tea , miks naerame , ei me alati nii targad (i) meie dieedid edenevad ja : mm , mitu saia me täna ära sõime , ma oleks vait . (:D)
Aga vot , varsti magama ja homme jälle kooli . Jeaaaah ,homme aint 5 tundi , sest täna käisime me mingil seenenäitusel , kust mul mittemidagi meelde ei jäänud ,sest ma alati oskan kuskil omas mullis olla ;d . aa , täna mingi me kõndisime jalksi linna , ( meil polnud pileteid ) , läksime rkioski ja siis ma mingi rääkisin vist liiga kõvasti ja see muti ütles ,et vaiksemaks , ja siis ma irnusin talle näkku ja karjusin : JAA . :d pärast läksime ruttu sealt minema ja siis karjusime jälle .. Cicuga , et : Jaaa . Mina enam sinna ei lähe , igaksjuhuks , vot . Tore elu mul jah . Aga ma nüüd siis lõpetan , tsaukikiizhud . :)

Sunday, September 5, 2010

Elu on lühike , elust tuleb võtta kõik , mis võtta annab :)

Notsaaujälle , nii .. ma pole ikka veel jõudnud pildid arvutisse tõmmata ,
aga vahepeal on igast lahedat juhtunud . Üleeile jäin Jaaanika juurde ööseks , tammistesse ..(:D) Ohjah , tal ei olnud nagu alati kedagi kodus , kõik tulid alles mingi hommiku poole janii , ja siis meil oli ülilõbus onja , eriti mul ,sest ma alati oskan korraga kõik ära juua , ( lalala )
ja siis ma jooksen vastu seina ja mõtlen ,et see on läbipastev ?:O ja kukun vetsus uksest välja ? :D haige igastahes , siis vaatsime kaks filmi , suht head olid , üks neist ma mäletan oli
'' step up 3d '' ja siis lõpuks juba kella üheks vajusime ära . Niii Hommikul kell 5:05 , käisid paugud mööda akent , ma juba teadsin mis on , kuna eelmine kord oli sama , Jaanika '' kaine '' vend tuli koju , oi kui lõbus , mingi tuli meie juurde ja siis äratas meid oma lolli jutuga üles janii , oh ja veel igast , aga ma ei hakka siin kõike kirjutama janii , igatahes TORE vend tal -.- .
Lõpuks vist läksime teed jooma (y) vabapäeval kell pool kuus , me ikka oskame :) .
Hmm , peale seda me vist jäimegi magama , ja kell kaheksa .. hakkas ta vend jälle meie ust muukima ( :d ) ja siis me pidime jälle ärakama , jaanika peksis teda ja siis ta läks magama , aga enne seda ta veel laulis mingi pool tundi ( olen siiani veel minu sinu pidur ) - mida iganes .
mme läksime ka mingi kümnest or üheteistkümnest magama ja ärkasime kell kolm päeval , siis ruttu panime riidesse ja taksoga linna , sealt edasi sõitsin ma sinti ja õhtul läksime raekülla välja ( jaja jaanika , ) mingi 15 poissi (umbes) oli ja meid kuus tüdrukut , meil hakkas igav ja me jaanikaga kõndisime selverisse , suht pikk maa oli ?:D tegelt vist ikka ei olnud .
Seal ma ikka oskasin taas endale margi täis teha . olime vetsus ja siis ma tegin järsku ukse lahti , hüppasin välja ja ütlesin : dadamm :D ja siis mingid tuttavate nägudega poisid , kes olid kassas vaatsid mind lollinäoga ja naeratasid , niimark -.- . Ohjah , eile õhtul läks arvuti again katki , kuidagi sain tööle . täna ärkasin mingi tund aega tagasi ja nüüd ma tasapisi ennast korrastama ja igast , lisan ühepildi ka , mis elis tegi minust steffist , see ülinaljakas minu arust :D ja õhtul lisan ka neid teisi pilte , vähemalt ma proovin ja siis umbes homme , ülehomme või isegi hiljem teen piltide sissekannet :) nodavajka tsaukitsauu tibud .

- esimesel septembril siis jah :)

Thursday, September 2, 2010

alles jäänud on vaid mälestused (:

iäuuks , appi , sõna kool ajab juba nutma ( :D ) Üli masendav tunniplaaan ka ,
aga jah , üritan need 9 kuud kuidagi ära kannatada ja siis jälle suvi (L) ülimalt tahaks .
aga vot . Tänane ilm on nii vastik (:s) ja ma arvan ,et ma sellepärast ei plaani minna kuhugi .
Eile siis käisime steffis ja igalpool niisama linnas . Ülehomme juba laupäev , jeii :)
ja järgmiseks NV'ks on plaanid ka suhteliselt olemas , annab loota ainult ,et midagi vahele ei tule . Ajaa , ühte eite ma ka enam üldse ei salli , nii närvi ajab , ausõna , nagu mingi lohhistnud ahv ( suur vabandus , et nii räägin ) .
Ma arvan , et nüüd ma lähen teed sooja teed ja tulen istun laua taha ja teen kooli asjad ära ja siis vaatab edasi , aga ilm võiks tõesti paremaks minna tänaseks õhtuks . Ja homme võiks ilus ilm olla ja nv'l võiks ülihea ilm olla , Tegelikult ma loodan liigapalju vist .



- vanavana pilt , hakkas natukene meeldima (: