Thursday, March 31, 2011

I need you more than words can say ..


















joujoujou . Vahepeal on ägedaid asju juhtunud , xo . Ilm oli ka täne veits soe ja hea v , uhh .. Annaks loota ,et homme ja nv ka siuke ilm on , siis oleks vabsjee hea ju , Koolis on ka esimene nädal hästi läinud , kohe meeldib oma hindeid vaadata , nt veerandi lõpus on mingi kõik 1,2 ja kriipse täis eks , praegu on põhjuseta puudumisi ilusti null ja hinded on sellised : 5,5,4,5 . jeah , niivõiks ka olla , aganojah .. see on alles esimene nädal -.- . Kooolis täna mõtlesin ,et päev ei lõppegi ära , ńii igav . Siis , kui koju sõitsin , siis läks igavus ära , naljakas oli .. siis jõudsin koju , õppisin paar asja ära ja mingi panin pea padjale ja ilusti ärkasin mingi pooleüheksast , ma tubli laps jep . Õnneks esimene nädal on juba phts läbi , veits wuhuu . - kikuga tegime ka vahepeal 99 pilti , kõik peegi ees , peaagu .. üldse ei naernud mõne pildi üle ju - Lõbus elu meil jepjep . - Koolis sai õrnalt nalja tegelt vahepeal , tuletasime viimases tunnis vanuaegu meelde & siis mõni poiss sai nata rohkem asjadest teada , mis sünnal toimus , sorry J , kui sa mu blogi loed , sinust rääkisime ka , :D:D , eriti midagi hullu ei rääkinud , chikenchiken .. :D - Uhh , ma pean vist kooliasjad kokku panema ja pessu minema , muidu jõuan nagu alati mingi üheks / kaheks magama ja siis kuuest äratus . -.- Päikest (#) ;; !

Monday, March 28, 2011

I'd jump on front of a train for ya .. (8)

zdaroova kiiskad :D .




Ma vist olen päris tihedalt postitanud , huvitav , kas keegi viitsib lugeda ka .. :) Aga täna postitan sellepärast ,et mul suhteliselt igav & mõtlesin ,et lisan mõned lambikad pildid ka siia ära . Muide ma olen tähele pannud ,et mu blogi postitused on enamasti alati pilte täis ja mu blogi on siis pigem nagu fotoblogi v ? Aga mulle endale meeldib blogisi ilmselgelt rohkem lugeda , kus pilte ka on , sest ma eriti lugeja inimene ka pole & jajah just ! Kolmapäeval ehk ülehomme on raamatuvastamine , mingi fcking paks raamat ja ml pole raamatutki , je ma pro 123 . - Esimene päev koolis möödus suht .. mm .. Kiiresti ? Aga hetkel on lihtsalt ilge peavalu & sadaasja veel & täna kohe sain möliseda ka , krdi kana , koguaeg nokib mu kallal , täiega vihkab mind , noh ega ma teda ka ei salli ju :) - Ja lihtsalt ma enne magama minekut lihtsalt mõtlen & saan allles kahe tunnipärast pikutamist magama jääda , õudne noh .

Täna muide kuulan tervepäeva juba mingeid vanu laule , jumala kõvv , tuletab vanuaegu meelde , võinoh mingi tervepäeva tõmmelnud ja laulnud kaasa , sitaks äge , xo . Aga ma lõpetan ka , üritan siis vahet ka pidada , muidu läheb igavaks , kui igapäev postitada , i think that . Pokamusid .

Sunday, March 27, 2011

This is my room .

Nagu lubasin , siis tegin oma toast pilte :) - siiin veedan ma kõige rohkem aega , arvutii :D
Vooooodi ;;;; .
Peeegel , rwr .
Mu äge riiulisein vms :)
Silmad , grr . (L) !
Riiietekapp :)

Dadamm , enam ei saand eriti pilte janii :) . Muidu on kõik sujuvalt läinud & juba homme KOOOL . :s BB . !

Thursday, March 24, 2011

Iga inimene on oma õnne sepp . Ja nii ongi ..

Yoyoyo naiskad & mehed . rwrr .








Jepp , nii ongi .. :)

Tallinna pildid :





Pisikesega sai vägaväga palju mängitud .. (:

---------------------------------



jeahh ..

Muide tallinnas sai palju asju tehtud , suht väsitav oli ka mõnesmõttes ..
Agajepp , muidu kõik OK hetkel & aint see ilm on nii vastikult tuuuline , öhh .
Ning varsti on see kurikuuulus koooool , appi , kuidas ma seda vihkan , aga siis on aint kaks kuud põhimõtteliselt ja siis on SUVIIIIIII (L) , Üritan üle elada need paar kuud .
See veerand hakkan õppima ka , tahaks aastahinded positiivseks muuta , eks ma siis üritan .
Muidesee ka ,et Daim on elu (L) mingi päevas tuleb 3-5 šokolaadi ju ?:D
hihi .
Pidi pikem postitus tulema täna , aga mul lihtsalt pole enam mõtteid . niuniu .
ajaa , teen järgmise posta võibolla nata teistmoodi , mul mõned mmõtted olemas juba vn , Põhimõtteliselt mõtlesin ,et peaks oma toast paar pilti lisama jne , üritan homseks v ülehomseks ära teha , ei tea kas jõuan ka .
Kuidagi külm hakkas , prprprp . Agajep , varsti kunagi kirjutan siis again .

Tsauks kullakesed , rwrr .

Sunday, March 20, 2011

!


tttereee , Tegelt kirjutan aint sellepärast ,et öelda , et siiia tuleb väike paus sisse , sest Ma sain allles täna hommikul teada ,et ma Tallinna , nagu teretulemast & kõige ägedam , see ,et ÜKSI .
Mida ma teen seal ah ?:D Mingi pean oma emaõelast valvama kakspäeva , teisipäeva pealelõunat tulen tagasi , niiet kolmapäeval või neljapäeval alles kirjutan , jep , mul enne ka neid vahesi olnud , aga seda ma lihtsalt pidin ära mainima .
God , ma toitun ka praegu suht ühte mooodi , sest et blablabla onja & mis ma seal suren nälga v ?:D Eriti viiimsis , nagu mida ?:D Igastahes olen ma oma empsi peale solvunud , nagu mingi ori tal , aga jep see selleks .
Eile õhtuni olime K'ga väljas / linnas , ööööööööööh .. see ilm , jalad olid märjad , juuksed lokkis ja trakll , eriti mõnus ju . nii vastik ilm , et ise ka ei usu , hetkel sulab jälle -.-
cmon , sügis on ja mingi igalpool on fcking lume hunnikud , teretulemast -.- .

& aga paar naljakat asja oli ikka , näiteks kui kiku libises ja oleks peaage maha kukkunud , siis pani : wooooow . Te ei kujuta ette , kui kaua ma selle üle naersin , see oli lihtsalt nii naljakas ,et mul isegi kõht valutas .. (:D)

Ma olen viimased päevad nii vara ärganud , vaheajal ja just siis mul pole und eksole .
Ja muide üks probleem on veeeeel :S:D ..
Agajep ,ma pesema & siis pakin asju :)
headaega (#) !

Saturday, March 19, 2011

alusatan sõnadega kriminaalsus .. (8)











Jouumusikesed ,:)
Jahh , ma pole ammu kirjutanud , aga ega mul polnud usb juhet ka , et pilte saada siia ...
Oma usbjuhet ma eisaanudki tagasi , teadmata kadunud . Aga ma võtsin vanaemalt ära , tal peeagu samasugune , je .
ahhh , mu jalg täiega valutab , normaasest kõndimisest pole kuuldagi .
Muide jah , eile oli ttore päev (:D) tänaseks ei saa mittemidagi teha , ee .
Õnneks praegu on vaheaeg , aga see ilm mis on , appi see nagu käib nii närvidele juba & täna tuli seda fcking lund juurde , appppiii .
Hinded olid väga aiai pahad , :s , eks ma üritan järgmine veerand paremini õppida ,;)

ajah , ml pole mittemidagi lisada , mu issil b'day täna .:D
Niiet ma minema siit .. bb .

Monday, March 14, 2011

Sa pole filmistaar ja pole rikas ka , kuid sinu südames on see miski .. (8)

joujoujou , ma avastasin praegu ,et olen oma blogi kõrvale jätnud , jah nii see on ..
Aga no kool & väljas ja ei jäägi phts aega , Vahepeal käisime Kikuga tallinnas , ojaa me ikka oskame .:D
Ning tahtsin just pildid arvutisse tõmmata , aga üllaülla eksole , mingi tarkur vahetas oma usb juhe minu omaga ära , apppi ma suren kohe ära . Ma ei saa mingi kaks nädalat pilte lisada siia , ma aiman,et see oli issi venna & tatuleb alles järgmine nv siia . gaad

aja , varsti on reede :D:D esiteks hakkab vaheaaeg , lõpuks & teiseks üks asi veel , aga seda teab ainult Kristi suht , jepjep .

Aga muidu on suht ns normaalselt läinud , võiks ju paremini tegelt minna .

Pole mittemidagi siia kirjutada , mhmh .