Thursday, April 28, 2011

kakskümmend kaheksa ' null neli & kaks tuhat üksteist ?!

HIHI , 4 AASTAT TAGASI :




nii kahtlane on vaadata neid pilte , ilge püss omastarust :D
Ńeed pildid peaksid vist 2006' aasta omad olema , hihi . Täiega naljakaid pilte leidsin veel issi arvutist , aga neid on häbi üles panna :D

-


mmm , vähe ei tahaks ju . ;)

-



Ükspäev käisime tipsu'dega laulukal chillamas , jou .



-





& õõõõõõõh .. milline vajadus on tattoo'de vastu , just selliste pisikeste & armsate .
Nii väga meeldivad :I .

-

Muidu ma pole päris pikalt jälle postitanud & kui isegi olen , siis ainult pilte siia lisanud ,
Ilmad on olnud viimasel nädala kõik +16 ja enamgi , kahjuks pidi nv'ks vihma & pilvi tulema -.- , Esmaspäeval mul kooli polnud ja siis hommikul sai ilusti vaikselt päevitada , päike võttis nii hullult ,et ujukate jälgi on ikka päris kõvasti näha & nägu oli veidike punane .. haha .
Õnneks enam pole , ja nüüd on keha pruunim ka , mulle meeldib ;; .

Täna ma ka koolis ei käinud , hommikul oli niiiniii väga raske ärgata ja kuna ma olen veidi haige ka , juba nv'st saati tglt , siis ma kooli täna ei liikunud , õigesti tegin ka :)

Homme on koolis pildistamine -.- , ma ikka pean mingi väärkas välja nägema , nina on nohust punane , siis lauba ( vms iganes see ka ei oleks :D ) peal on ilus sinikas , lõin vastu arvutilauda ära , ma ikka oskan & mingi sada asja veel ;) Emme ütles selle peale : puuder näkku & kõik on korras . ' jah , täpselt nii ongi .

Aganuh , päikest siis (#) !

Wednesday, April 20, 2011

You are my number one . (L)

Preagu veits

&

jees , mina üksteist aastat tagasi :D


Jänesele meeldib mind tunnis salaja pildistada .. mhmh :d








Uhh , Laulukas (L) A vabandust kiku , ma enam nii ei tee , :D


Jänks says : Kuri Jaana :D






musisuupilt 123

Saturday, April 16, 2011

get down ..










Mulle meeldib ka eestikeele tund :D .
nii juhtub , kui on väga kiire .. :D


jhjh , kuus nädalat veel , siis on vaheaeg je ;)

Sunday, April 10, 2011

Võru & ns chill .

võru chill :








võrus oli (Y) , ei tegelt sai üle pika aja pisarateni naerda , linn oli väga äge kah , ainult ilma andis soovida , ilge tuul oli , vahepeal oli selline tunne ,et mingi puu kukub pähe , xo´ Mingi üheks (öösel) jõudsime koju tagsi ja siis oli särgi väel äge koju minna , ei viiitsinud jopet peale panna ja siis kui koju jõudsin , siis oli '' SUHT SOE OLLA '' Ei muidu väga positiivne linn , suvel lähen ka , i think ..







-


Ennne võrru minegut passisime Kikuga rimi's , üldse ei naernud , paar naljakat asja nagu alati . Ja see kurk , hahaha :D mingi üks kurk oli seees ja TERE HOMMIKUST KURK :D -



äge töötlus , jou :D *-


Saaavutused ka , duckface polegi peeaagu :D Nv möödus muidu täiega hästi jne & see nädal on mingi sada töööd :'( .

Thursday, April 7, 2011

100 ' s POSTITUS .


sajas postitus siis jhm . suht hull , avastasime õpetajate kalduvusi , hmm :D . Täna siis oli kõik korras , kuni saaabus Kehaline , jah .. krissu peab ikka mu valusale jalale Hokikepiga virutama , aitäh & kehalise õpetaja küsis ,et mida ma söönud täna olen ,et ma olen nii agressiiivne , haha .. WHUT .

Lotast tõmbasin ka minema , sest dire läks jälle kuhugi reisile & mul poleks mõtet seal lotas passida , jajaja . - muide .. Laupäeval siis Võrru vist , joujah . tahaks jahm .( :D ) + 41 päeva ainult koolis käia , kannatab ära ehk . Koolis on ka viimasel ajal suht lõbusaks läinud , alles nüüd sain aru ,et tegelt polegi mu klass nii hull , kui ma kunagi arvasin :D . - ja jah , homme on vaja käsitöö suur töö ära viia ja mul pole ühtegi asja tehtud , ma kohe tubli laps jah . Headaega ss (#) . !

Monday, April 4, 2011

it's only just a dream .. (8) .

joujahm .:D


***



***



***
- hahaha , kerge omang oli v ? ei see tüdruk , kes teedul jalgades töllerdab , ta veitsa hull :D - - -

appi , mu jalad .. :s , üldse ei valuta ju . Muide me tublid lapsed Kristiga , hakkasime eilsest jooksma , eile tegime juba suht suure ringi , phts ei saanud koguaeg joosta , sest täiega palav oli . Koolis on ka hetkel kõik korras , veel üheksa nädalat seda piina kannatada ja siis suviisuviisuviii :D , jajah . . Täna koolis jalad täiega valutasid ja siis mingi looduse tunni ajal võtsin lauapealt tooli maha ja üllaülla , tool kukkus täpselt jala peale , oiii kuidas ma karjusin ,nüüd seal ilge muhk , või mingi asi & siis ma seisin persega klassipoole ja siis direktor küsis ,et kui kaua mu perse veel talle otsa vaatab ja siis ma karjusin suht vastu ,et ma ei saa , mul kukkus tool jalapeale , ning see järel mõnitas ta mind pool tundi vähemalt sellega , AITÄH :D .
Blogi paneb ka viimasel ajal segast - . - Jutt ei jookse vist täna eriti , niiet bb .